Březí za námi, další akce před námi

11.10.2011 08:59

Jak jistě víte, v pátek jsme zahráli v Březí. Vyfasovali jsme naprosto luxusní čas (od cca 22:40) a jako bonus docela rozjeté publikum, které pařilo i na zvukovou zkoušku..Ze začátku jsem měl sice trochu obavy, že naše vlastní vály návštěvníci této akce nepřijmou, ale takové obavy byly k ničemu. Vlastně kdo ví, jestli to byly obavy-přes škopky a šlihovic má člověk občas zastřené vnímání:-D

Ze začátku akce jsme se jako přesunuli ke vstupnému, takže jsme úvodní kapelu Silverhead slyšeli jen tak přes dveře. Lidí chodilo na poměry naší kapely hrající po klubech opravdu hodně, počet se zastavil někde kolem 250, což je opravdu mazec. Náš set byl rozdělen do dvou serií, ne že bychom to nezvládli v kuse,ale je to taková čochová tradice, lidi mají aspoň pauzu na to, aby se víc opili (ikdyž na to tu pauzu máme vlastně taky:-) )

Celkově jsme odehráli cca 22 válů, z větší poloviny vlastní věci, ale ono když zahrajete gangu od wohnoutů, mezitím dvě vlastní a pak horkýže, tak nikdo ani nepozná, že jim kapela naservírovala i něco, co v životě neslyšeli. Ve svém živlu se ocitl Víťa, na kterého se v jednu chvíli lepilo snad devět bab - řekl bych, že je to rekord zábavové scény. Ale tak vypadat jak Džastyn Bíbr, být o pár let a kilo mladší....no však to znáte:D

Po bouřlivých ovacích jsme se odebrali do šenku, prohodili ještě pár slov s dalšími účastníky, návštěvníky a kamarády a pomalu se vypravili k domovu.

Akce opravdu povedená, velké, ale opravdu velké díky Marshalům za pozvání a Silverheadům za to, jak tu akci perfektně odstartovali. No a pak taky samozřejmě těm, kteří dorazili a podpořili nás.

Fotky budou co nejdříve, je jich opravdu hodně a kdo to má furt zpracovávat