Report Rosice - Hovězinec

12.12.2011 14:14

Předem Vám musíme říct, že přes lepší vybavení, nazvučení a efekty jsme v klubu ještě nehráli (samozřejmě nepočítaje čoch v Březí:) )

Klub byl útulnej, roztomilej, podium pěkný, vybavení ještě lepší, dorazilo i pár lidí, kteří se na náš set zastavili před podiem a trochu pohodili hlavou do rytmu, ale ne zas tak moc, protože po nás nastoupila kapela "Jesus Bastard a ještě něco.." jak je uvedl Pepa, takže všichni šetřili sílu na bláznivé pogování.

Co se týče našeho setu, střihli jsme osvědčené vály jako Hamburgr atakdál, dokonce jsme se hecli a přidali náš nejnovější vál "Slepice". No a na závěr našeho setu možná stojí zmínka o muzikálové vsuvce  v podání Johnyho na motivy "Je to blízko".

 

Jo, pamatujete si ještě, jak jsme vám slibovali fotogalerii z koncertu, tak tady na ni máte link - je to sice pár měsíců starý,ale určitě to stojí za shlédnutí. A protože jsme svině, tak jsme nedali ani jednu fotku na které bychom byli vyfoceni jak hrajem,takže věříme, že se těď naplno rozvíří spekulace, zda-li jsme na té akci vůbec hráli. https://fust.webnode.cz/fotogalerie/#a1-jpg3